in

NK Vrsar u završnici zimske malonogometne lige U9. Imaju i najboljeg strijelca cijele lige

U9 - Foto NK Vrsar

Ekipa U9 Nogometnog kluba Vrsar sudjelovala je jučer u završnici zimske malonogometne lige U9 u Pazinu. U natjecanju je sudjelovala 21 ekipa iz cijele Istre. Mali nogometaši Vrsara u završnicu su se plasirali s 9 pobjeda iz 9 utakmica u fazi kvalifikacija. Nažalost, u samoj završnici nedostajalo je malo sreće protiv odličnih protivnika za plasman u polufinale natjecanja. Odigrali su 2:2 protiv NK Medulin 1921, te izborili pobjedu na penale 3:2. U odlučujućoj utakmici su izgubili od NK Pazinke Pazin 2:1 u iznimno borbenoj utakmici, te time završili natjecanje.

Bartol Vukelić - Foto NK Vrsar
Bartol Vukelić – Foto NK Vrsar

Turnir je osvojio NK Novigrad pobjedom protiv NK Pazinke 2-0 u finalu natjecanja.

Iz NK Vrsar naglašavaju kako su njihove mališane uspjele zaustaviti tek ekipe čiji se seniori natječu u 3. NL Zapad, te je time njihova mlada ekipa koja potječe iz kluba iz 1. Županijske lige postigla značajan uspjeh i završila turnir s 10 pobjeda i 1 porazom.

Ovim putem NK Vrsar čestita pobjednicima i zahvaljuje Nogometnom savezu Istarske županije na odlično organiziranom natjecanju.

Za kraj s ponosom se NK Vrsar pohvalio da su dečki odigrali odličan turnir s ukupnom gol razlikom 46-8. Ponosno ističu da je tijekom turnira za NK Vrsar nastupilo troje djece 2016. godišta te šestero djece 2015. godišta, od kojih je četvero nastupilo u završnici.

Svi zajedno svojom odličnom igrom pomogli su  Bartolu Vukeliću u osvajanju titule najboljeg strijelca zimske lige s postignutih 23 pogotka iz 11 utakmica, poručuju iz kluba.

benzinska postaja crpka

Od utorka plaćamo skuplje gorivo

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar - Trenerice s djevojčicama na natjecanju u Lučkom

FUNTANA/VRSAR: Nove zlatne medalje za Galateice u CRO-Gym ligi