in

Nogometaši Hajduka na pripremama u Novigradu: Odigrat će tri prijateljske utakmice

Foto B4 Slovenija

Nogometaši HNK Hajduk stigli su u Istru, točnije Novigrad, gdje ih očekuje glavni dio priprema za nastavak nogometne sezone. Nogometaši će u Novigradu boraviti sve do 15. siječnja. Za vrijeme priprema, Hajduk će u Novigradu odigrati i tri prijateljske utakmice u kojima će im suparnici biti MOL Fehérvár, Celje i Slovácko.


Na zimske pripreme u Novigrad nogometaši Hajduka stigli su s novim stručnim stožerom pod vodstvom trenera Ivana Leke. Osim intenzivnih treninga i priprema za nastavak nogometne sezone, tijekom boravka u Istri nogometaši Hajduka odigrat će tri prijateljske utakmice. Hajdukovi suparnici bit će mađarski prvoligaš MOL Fehervar, slovenski prvoligaš NK Celje te češki prvoligaš 1. FC Slovácko. Protiv Mađara Bili će odigrati utakmicu 11. siječnja, dok će sa Slovencima igrati 14., a Česima 15. siječnja.

Pozitivnu atmosferu u Novigradu osjetili su svi članovi nogometnog kluba Hajduk. „Od prvog dana ovdje su nas dočekali sjajni uvjeti, od hotelskog smještaja, izvrsne hrane, ljubaznog osoblja do dodatnih sadržaja za trening unutar hotelskog kompleksa. Novigrad nam pruža sve adekvatne uvjete za optimalnu pripremu momčadi za nastavak sezone te još jednom zahvaljujemo na sjajnom gostoprimstvu koje nam je domaćin pružio.“, izjavio je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Zadovoljstvo zbog priprema nogometaša jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometnih klubova upravo u Novigradu ne kriju ni u kompaniji Aminess u čijem hotelu borave.
Novigrad se nalazi među omiljenim destinacijama za pripreme brojnih europskih klubova. Momčadi na raspolaganju imaju tri nogometna igrališta opremljena prema najsuvremenijim standardima – dva travnata terena i jedan teren s umjetnom travom, koji je nositelj FIFA Quality Pro certifikata, navodi se u prioopćenju ove hotelske kompanije iz Novigrada.

Foto B4 Slovenia

Nogometaši Hajduka odigrat će četiri utakmice u okviru završnog dijela priprema za nastavak sezone koje se održavaju u Istri, a sve utakmice možete pratiti u izravnom prijenosu na Hajduk Digital TV-u. 

Sve utakmice zatvorene su za javnost, objavljeno je na službenoj stranici Hajduka.

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Obrtnici Poreštine ulaze u 2023. s optimizmom i otplaćenim kreditom

Ilustracija Policijska uprava poginuli smrt istarska

Preminuo muškarac koji je stradao u nesreći kod Baderne