in

Nova pobjeda kuglačica porečke Istre

U subotu na domaćoj kuglani u Poreču Ženski kuglački klub Istra na domaćem je terenu pobijedio ekipu Podravke iz Koprivnice rezultatom 6:2. Istra je oborila 3.296 čunja, a gošće 3.205 čunja. Bodove za Istru postigle su Marijana Liović, Katarina Zajec, Dora Štetić i Nataša Ravnić. Osim njih igrale su još Maja Nanić i kombinacija Katja Oplanić i Nika Štetić. Osim osvajanja bodova bila je to dobra prilika da odigraju utakmicu i mlađe igračice (Dora i Nika). Najuspješnija igračica utakmice bila je Nataša Ravnić s 586 oborenih čunjeva.

Prošle nedjelje u Zagrebu porečke kadetkinje Nika Štetić i Nina Gašparini na Državnom prvenstvu osvojile su brončanu medalju u igri parova. Nika je isti dan nakon Zagreba odigrala i prvenstvo parova seniorki za kuglačku regiju Zapad. Sada je bila u paru s Nininom mamom Nataša Ravnić, gdje su osvojile zlatnu medalju i plasirale se na Državno prvenstvo parova koje se za petnaest dana igra u Kutini.
Idućeg vikenda ekipa Istre putuje na Plitvice, dok će juniorke u nedjelju odigrati Državno prvenstvo parova za juniorke U23.

Autor: Ženski kuglački klub Istra Poreč (ŽKK Istra)

Foto Atletski klub Maximvs

Porečki Maximvsi uspješni na juniorskom prvenstvu Hrvatske

Zlato i bronca za jedriličarke pulske Vege