in

Novi zajednički projekt stolnoteniskih klubova Tar i Novigrad

Foto Stolnoteniski klub Tar i Novigrad

Sredinom listopada započeo je zajednički projekt STK “Novigrad“ i STK “Tar“, kojem je cilj što više djeci približiti situacije koje se odvijaju na natjecanjima, smanjiti stres koji se javlja prilikom sportske pripreme i nastupa, te omogućiti svima da što prije ovladaju stolnoteniskom tehnikom.

Učenjem osnovnih pravila stolnog tenisa prvenstveno kroz igru i spremnost na učenje i napredovanje u ovom sportu osnovna je linija vodilja koju su djeca vrlo rado prihvatila a uz pomoć trenera Zorana Holika koji je osmislio ovaj program, te uz stručnu pomoć profesora kineziologije Dražena Mandića koji će svojim angažmanom u nastavku projekta zasigurno pružiti i višu razinu učenja i razvoja sportskih sposobnosti kod djece, garancija je da se projektu pristupilo s puno pažnje.

Projekt je zamišljen da potraje sve do kraja ove godine a ako bude interesa i zadovoljstva kod djece, zasigurno će se nastaviti i u idućoj sportskoj sezoni. Pristup projektu je potpuno besplatan za svu djecu, odaziv je i više nego odličan a samo trajanje ove aktivnosti u sportskoj dvorani u Novigradu, ograničeno je na dva i pol sata tjedno, u terminu subotom u 12 sati ili po dogovoru, ovisno o zauzetosti dvorane. Stoga pozivamo sve koji to žele da se priključe i aktivno sudjeluju u radu i aktivnostima zajedno sa djecom iz stolnoteniskih klubova u Novigradu i Taru.

Stolnoteniski klub Novigrad

benzinska postaja crpka

U utorak opet pada cijena goriva

Buje - Foto Tanja Kocijančić

BUJE: Prijavite se na tečaj tai chija i qi gonga pod vodstvom Lorelle Limoncin Toth