in

NOVIGRAD: Bronce za Leonoru Petek, Raula Dominika i Zorana Holika na turniru u Vrsaru

Povodom  proslave Sv. Martina u četvrtak, 7. studenog, Stolnoteniski klub Vrsar i Općina Vrsar bili su domaćini prigodnom međunarodnom stolnoteniskom turniru koji je okupio više od pedeset natjecatelja i natjecateljica u svim dobnim kategorijama.

U mlađim kategorijama za Stolnoteniski klub Novigrad nastupili su Leonora Petek, Raul Dominik Holik i Liam Labinjan dok je u kategoriji veterana nastupio trener novigradskog kluba Zoran Holik.

Odličnom igrom Leonora i Raul uspjeli su osvojiti brončana odličja, dok je Liam nažalost s dva poraza završio natjecanje u skupini.

Na samom kraju  turnira, lijepom gestom organizatora, svim natjecateljima u mlađim kategorijama podijeljena su sportska odličja.

U kategoriji seniora i veterana nastupilo više od tridesetak natjecatelja iz Italije, Slovenije, Njemačke i Hrvatske a za novigradski klub nastupio je Zoran Holik koji je u najbrojnijoj skupini veterana (kat. 50 +) među deset natjecatelja uspio domoći se bronce.

Turnir je završio zajedničkim druženjem i večerom koju je domaćin osigurao za sve natjecatelje i natjecateljice.

Ovoga vikenda održava se i veliki memorijalni turnir “Mirko Abramović“ u Varaždinu a već idućeg tjedna na rasporedu su nova sportska uzbuđenja za najmlađe natjecatelje regijskim turnirom u Srdočima pokraj Rijeke.

ZADNJI DAN POREČ DOXA: Čak 5 filmova – među njima onaj o Društvu invalida Poreč i Putinovom usponu na vlast

KVOTE ZA STRANE RADNIKE: Za prva tri mjeseca 2020. odobreno 81.600 dozvola, za turizam ni pola od toga