in

NOVIGRAD: Stolnoteniski turnir u čast sv. Pelagija

U nedjelju, u sklopu Fešte svetog Pelagija, novigradski stolnotenisači i stolnotenisačice, već tradicionalno organizirali su  stolnoteniski turnir za svoje članove kao i cijenjene goste koji  već godinama možemo reći  redovito prisustvuju na ovom vrlo lijepom i iznimno zanimljivom natjecanju.

Tako se i ovog puta tu našlo gostiju iz Slovenije i Italije pa čak i SAD-a, te uvijek dobrodošli gosti iz Poreča, Kaštelira, Nove Vasi, Umaga, Kaštela i drugih susjednih općina. I ovog puta domaćini su se potrudili da za sve učesnike osiguraju prigodnu zakusku  kao i  sportske nagrade najboljima a i oni nešto manje uspješni  osvojili su lijepe sportske majice.

Na turniru je učestvovalo blizu tridesetak natjecatelja koji su podijeljeni u tri skupine a postignuti su slijedeći rezultati : u kategoriji Juniori prvo mjesto ostvario je Raul Dominik Holik, drugi je bio Marco Miolin a treći Patrick Šćulac, svi iz Novigrada. U kategoriji Seniorke prvo mjesto osvojila je Novigrađanka  Iva Olujić, drugu poziciju Frida Sivinjski Ladišić iz Umaga, treće mjesto pripalo je Nadi Stojilkovski iz Ljubljane(SLO), dok je četvrta bila članica STK Novigrad Leonora Petek.

U najjačoj pak konkurenciji Seniora, uz pregršt dobre igre i fantastičnih poena, ovog puta najviše uspjeha imao je Mr.Rudi iz SAD-a (Las Vegas), drugu poziciju zasluženo osvojio je Rade Benjak iz Novigrada, dok su treće mjesto podijelili Fabio Brunetta iz Italije i Majs Željko iz Poreča.

U FUNTANI NEŠTO NOVO ZA NAJMLAĐE: Za vikend 1. međunarodni festival kamishibaija

Mreža A1 jučer u Poreču nije radila jer je NETKO PREREZAO OPTIČKE KABLOVE!