in

NOVIGRAD/TAR: Trening kamp za stolnotenisače. Otvoreni i upisi

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Proteklog vikenda u novoj sportskoj dvorani u Novigradu, održan je sedmi po redu, ljetni stolnoteniski kamp za najmlađe stolnotenisače i stolnotenisačice  Novigrada. U radu kampa sudjelovali su i gosti iz susjednog Stolnoteniskog kluba u Taru a kamp je uspješno organizirao i vodio trener novigradskog kluba Zoran Holik. Vrijeme održavanja kampa planirano je upravo na način da djeca  nakon duge ljetne pauze aktivno krenu sa sportskim aktivnostima kako bi na vrijeme stekli minimalnu sportsku formu a prije početka  same sezone natjecanja.  Prema kalendaru natjecanja u ovoj sportskoj sezoni na rasporedu je blizu 40 natjecanja što pojedinačnih što ekipnih, tako da motiva sigurno ne nedostaje. Radost i zadovoljstvo djece radom kampa daje nam još veći motiv za daljnji rad i neprestano usavršavanje, kako natjecatelja tako i stručnih ljudi uključenih u rad s najmlađima.

Kamp u Novigradu bio je samo nastavak sportskih aktivnosti koje su započele stolnoteniskim turnirom u Novigradu za najmlađe članove novigradskog kluba te velikim turnirom seniora povodom Fešte sv. Pelagija i Dana grada Novigrada. Kvalitetu rada u kampu najmlađi stolnotenisači i stolnotenisačice Novigrada imat će priliku provjeriti već na turniru u subotu 10.09.2022. u Zadru ili pak na tradicionalnom turniru “Subotina 2022.“ u Buzetu 11.09.2022. (samo seniori i veterani).

-Nakon toga tijekom rujna prema kalendaru natjecanja na rasporedu su još turniri na Krku i vjerojatno u Poreču. Ovim putem još jednom pozivamo svu djecu i roditelje zainteresirane za stolni tenis da se slobodno jave svakodnevno ili u vrijeme treninga u novu sportsku dvoranu u Novigradu, javljaju iz ovog sportskog kluba.

tar općina općinska uprava općina tar vabriga

Općina Tar-Vabriga zapošljava dvije osobe

Foto TZ Žminj

Craft beer festival 2022. ovog vikenda u Žminju