in

NOVIGRAD: Velik uspjeh malih stolnotenisača na turniru u Umagu: Osvojili čak 5 medalja

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Proteklog vikenda Umag i STK Maestral bili su domaćini Drugom otvorenom stolnoteniskom turniru Istarske županije. U sedam uzrasnih kategorija nastupilo je blizu tridesetak natjecatelja iz većine istarskih klubova. Za Stolnoteniski klub “ Novigrad “ nastupilo je ukupno pet članova kluba a svi su ostvarili zavidan uspjeh. Najviše uspjeha imali su Katia Atanasić i Evan Andreašić koji su izborili prvu poziciju i zlatnu medalju u kategorijama Mlađe kadetkinje te Mlađi kadeti. Neočekivani ogroman uspjeh mladih članova novigradskog kluba i prve zlatne medalje za oboje u ovoj sportskoj sezoni.

U kategoriji najmlađih kadetkinja Elani Kozmi iako još klinceza, ostvarila je odličan uspjeh i srebrnu medalju dok je klupska suigračica Eva Peroša Kolđeraj uspješno osvojila svoju prvu broncu. Nikola Peroša Kolđeraj također svoju prvu broncu ostvario je u kategoriji Najmlađih kadeta. Ukupno pet odličja na ovom turniru daje garanciju da se u klubu odlično radi i da rezultati nisu slučajni.

Vrijedi spomenuti i da je trener novigradskog kluba, Zoran Holik na Međunarodnom turniru u Vrsaru, povodom Dana općine Vrsar, proteklog vikenda u konkurenciji šesnaest natjecatelja osvojio brončano odličje. Prema kalendaru natjecanja sljedeći na rasporedu su turniri krajem mjeseca u Malinskoj na otoku Krku i memorijalni turnir u Zagrebu na kojima se nadaju nastupu mladih igrača i igračica.

Foto Stolnoteniski klub Tar

TAR: Odličan nastup stolnotenisača u Umagu i Vrsaru

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska mup

Istra: Ukrali metalne rešetke s nogostupa za pješake