in

TAR: Odličan nastup stolnotenisača u Umagu i Vrsaru

Foto Stolnoteniski klub Tar

Proteklog vikenda u Umagu održan je stolnoteniski turnir za mlađe kategorije na kojem je nastupilo više od trideset natjecatelja u sedam uzrasnih kategorija i nekolicine istarskih klubova. Stolnoteniski klub Tar nastupio je u dvije kategorije gdje je ostvario odličan uspjeh. U kategoriji najmlađih kadeta najuspješniji je bio Ivor Kocijančić koji je po prvi puta osvojio srebrno odličje dok je klupski suigrač Karlo Hatman ovaj put bio brončani.

Foto Stolnoteniski klub Tar
Foto Stolnoteniski klub Tar

Nažalost nešto manje uspjeha imao je Roko Juraj Janko koji je na svom prvom natjecanju ostao bez medalje. U kategoriji mlađih kadetkinja treću poziciju i brončanu medalju osvojile su Evita Kocijančić i Lejla Jahić. Čestitamo svim mladim igračima i igračicama na zasluženim odličjima a mogućnost da poprave svoj rejting na rasporedu je već sredinom mjeseca kada je turnir Regije u Malinskoj na otoku Krku a krajem studenog i veliki međunarodni turnir u Zagrebu.

Vrijedi spomenuti i odličan nastup juniora STK Tar na subotnjem Međunarodnom turniru u Vrsaru, povodom Dana Općine Vrsar a na kojem su nastupili Andrija Knežević i Lucas Miljanović te trener kluba u Taru, Zoran Holik. Vrlo dobrom igrom i plasmanom u polufinale, trener kluba ostvario je brončano odličje dok su Lucas i Andrija natjecanje nakon seniorske kategorije, nastavili u apsolutnoj kategoriji bez plasmana u glavni ždrijeb.

Usluga Poreč

Usluga Poreč kreće u obnovu derutne zgrade u centru grada

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

NOVIGRAD: Velik uspjeh malih stolnotenisača na turniru u Umagu: Osvojili čak 5 medalja