in

Novigradski stolnotenisači na Prvenstvu regije

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju  u Poreču održano je Prvenstvo Regije za stolnotenisače i stolnotenisačice u čak tri jakosne skupine. U Mlađim kadetkinjama za novigradski klub nastupila je Leonora Petek koja nažalost nije uspjela proći u glavni žrijeb, već je svoj nastup okončala u skupinama.

U kategoriji Mlađih kadeta nastupili su Liam Labinjan, Leon Kajinić i Dominik Bartolović koji su i pored dobre igre nažalost propustili šansu da se nađu među šest najboljih. U nešto starijoj kategoriji Kadeta nastupili su David Bogojević i Raul Dominik Holik. Obojica su  imali vrlo nezahvalan žrijeb tako da su ovog puta ostali bez odličja.

U Juniorskoj kategoriji Novigrad ovog puta nije imao svoje predstavnike. Ukupno je na turniru nastupilo  preko četrdeset natjecateljki i natjecatelja a nova  stolnoteniska uzbuđenja očekuju nas  već idući vikend, kada bi se prema kalendaru natjecanja, ako epidemiološke prilike dozvole, trebao  održati prvi otvoreni turnir Županije za mlađe kategorije. Krajem mjeseca također u Poreču na rasporedu je  Seniorsko prvenstvo regije.

TAR: Danijel Filipović među šest najboljih na prvenstvu regije

maskica maska korona covid

Istarski stožer: U utorak 59 novozaraženih i 36 oporavljenih