in

Novigradu bronca na kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Na kvalifikacijskom stolnoteniskom turniru PIG Regije za Prvenstvo Hrvatske, održanom proteklog vikenda u Opatiji, nastupilo je blizu tridesetak kadeta i kadetkinja te  juniora i juniorki iz osam klubova Primorsko-istarsko-goranske Regije. Na vrlo jakom turniru svoje mjesto među najboljima i plasman na državno prvenstvo tražili su i kadeti Novigrada, Leon Kajinić, Liam Labinjan i Dominik Bartolović.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Nažalost, nisu uspjeli ostvariti prolaz u prvo kolo te je za njih natjecanje završeno u skupinama. Puno bolji nastup imao je Raul Dominik Holik, mlađi junior STK “Novigrad“ koji je uspio osvojiti brončano odličje u Juniorskoj kategoriji no ne i ostvariti toliko željeni plasman na državno prvenstvo. Naime, samo dva prvoplasirana juniora ostvarili su mogućnost odlaska na veliki turnir HSTS-a koji se održava u Splitu.

Čestitamo svim članovima kluba na ostvarenom uspjehu i odličnom nastupu a prema najavama i kalendaru natjecanja, nova sportska uzbuđenja očekuju nas već sredinom svibnja, kada je na rasporedu Ekipno stolnotenisko prvenstvo Županije u Poreču.

Nika Fornažar - talentirana porečka jedriličarka

NIKA FORNAŽAR, državna prvakinja i najperspektivnija porečka sportašica: Kad je počela jedriti jako se bojala mora

Arhiv Udruženja obrtnika Poreč - Posjet učenika obrtnicima

U Pazinu Festival strukovnih zanimanja – Obrtnici i škole osmašima će predstaviti brojna zanimanja