in

Novo igralište na St. Vodopija obilježeno druženjem

Foto Grad Poreč - Druženje građana St. Vodopije

Zajedničkim druženjem uz iće i piće mještani porečkog prigradskog naselja Stancija Vodopija proslavili su završetak radova na uređenju novog polivalentnog igrališta u mjestu. Proslavu su organizirali sami mještani, sa željom da proslave ovaj za njih važan događaj, a druženju su prisustvovali i gradonačelnik Loris Peršurić, predstavnici Mjesnog odbora Veli Maj, te djelatnici gradskog Upravnog odjela za komunalni sustav koji je vodio radove. Prvom igrom i natjecanjima igralište je i službeno pušteno u funkciju, na veselje najmlađih.

Foto Grad Poreč - Druženje građana St. Vodopije
Foto Grad Poreč – Druženje građana St. Vodopije

Radovima je uređeno polivalentno Igralište dimenzija 14×16 metara, omeđeno ogradom visine dva i četiri metra, te opremljeno košem za košarku i golovima za mini nogomet. U sklopu radova nasipala se i pristupna staza, kao i plato za parkiranje vozila.

Stancija Vodopija, kao brojna druga porečka naselja, broji puno djece, stoga Grad Poreč planira nastaviti s ulaganjima u sadržaje za najmlađe, kao i rekonstrukciju postojećih dječjih igrališta, objavio je Grad Poreč.

Foto Grad Poreč - Svjetski dan oživljavanja u Poreču

Porečani učili spašavati život u čast Svjetskog dana reanimacije

Foto Općina Vižinada

Gosti iz prijateljske Bavarske u Vižinadi upoznali rad općine i vrtića