in

Odbojkaški klub Funtana – Vrsar završava još jednu izvrsnu godinu

Foto OK Funtana/Vrsar

Odbojkaški klub Funtana – Vrsar zaključuje još jednu vrlo uspješnu sportsku godinu. Odličnih rezultata je puno na županijskom i državnom nivou, a spremaju se za nove pobjede u 2023. – uvijek pod vodstvom dugogodišnjeg trenera Abdela Zolote iz Funtane.

Najmlađe djevojčice - Foto OK Funtana/Vrsar
Najmlađe djevojčice – Foto OK Funtana/Vrsar

Rezultati kraja sezone 21./22. su slijedeći:

ŽL KADETKINJA: 2. u Istri. na državnom 11.

ŽL MLAĐIH KADETKINJA: 1. u Istri, na državnom 11.

ŽL DJEVOJČICA: 5. u Istri. Na državnom u maloj odbojci došle 15.

Prije nekoliko dana su seniorke odigrale 9. kolo 1.B hrvatske odbojkaške lige protiv Rovinja i pobijedile rezultatom 3:1 (26:24, 12:25, 25:17, 25:13)

S ovom utakmicom cure su završile prvi dio sezone na 2. mjestu!

Također, treba spomenuti da je igračica Asja Zolota pozvana u hrvatsku odbojkašku reprezentaciju U17 i za koji dan ide na pripreme za prvi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. Asja je ujedno i kapetanica istarske selekcije, što je također veliko priznanje za ovaj mali klub. Istarska odbojkaška selekcija mlađih kadetkinja proteklog je vikenda izgubila u finalu od Zagreba 2:1 na Božićnom turniru u Zagrebu. Ali biti drugi je više nego izvrstan rezultat!

Istarska odbojkaška selekcija - Asja Zolota peta  s lijeva (stoji)
Istarska odbojkaška selekcija – Asja Zolota peta s lijeva (stoji)

-Ligu kadetkinja zbog odlaska jedne igračice u drugi klub i odustajanja od igranja dviju igračica igramo s ekipom mlađih kadetkinja. Ekipa mlađih kadetkinja je trenutno na 1. mjestu u Istri bez izgubljene utakmice. U Ligi djevojčica na 5. smo mjestu u Istri, kaže nam tajnica kluba Lorena Bertagia.

Klub organizira i mini školu odbojke, pa pozivaju roditelje da im se jave ako žele upisati svoje curice. Mogu se klubu javiti u inbox na njihovoj stranici na Facebooku.

Blagdanska čestitka gradonačelnika Poreča

Foto Zajednica Talijana „Giovanni Palma“

TAR: Zajednica Talijana „Giovanni Palma“ proslavila 75. rođendan bogatom priredbom