in

Odličan rezultat porečkih plivača Matee Sumajstorčić i Maura Bobanovića na Cro cupu

Matea Sumajstorčić

U Vinišću je nedavno održan prvi ovogodišnji CRO cup plivački maraton uz odličan nastup porečkih plivačica i plivača. Nastupilo je 15 plivačica i plivača našeg kluba, čime su bili najbrojniji klub na natjecanju.
Matea Sumajstorčić ponovila je prošlogodišnji uspjeh i uvjerljivo osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji, s gotovo tri minute prednosti pred drugoplasiranom Anom Potlaček iz KDP Donat i četiri minute ispred trećeplasirane Antonije Buličić iz KDP Split.
Mauro Bobanović je u samom finišu nesretno izgubio vodeću poziciju sudarivši se u ciljnom lijevku s jednim od zaostalih plivača, što je omogućilo Patricku Eremiji iz KDP Primorje da ga dobije za dodir ruke. Trećeplasirani je Grgo Mujan iz KDP Split.

Mauro Bobanović plivanje klub za daljinsko plivanje poreč
Mauro Bobanović


Od porečkih plivačica odličan prvi nastup imala je najmlađa Mia Kontić (2010.) osvojivši ukupno 7. mjesto, dok je Melisa Jahić zauzela 12. mjesto, a Nikolina Kuvačić 23. mjesto.
Ivan Cetina osvojio je 4. mjesto, Jan Karuza 9. mjesto, Aljoša Pribac 16. mjesto, Andrej Pribac 17. mjesto, Marko Jardas 18. mjesto, Stefano Rakovac 19. mjesto, Dominik Ivačić 22. mjesto, Leon Vičić 24. mjesto, Adrian Dami Jurjević 27. mjesto i Marko Jelić 50. mjesto.

-Odličan početak sezone, kojim smo najavili da ćemo se u CRO cupu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji kod muškaraca i žena ponovno boriti za sam vrh, poručuju iz kluba za daljinsko plivanje.

Foto Kikcboxing klub Zeus Vižinada

Novi uspjeh Zeusa iz Vižinade: Za mali klub velika medalja sa Svjetskog kupa u Budimpešti

Foto Grad Poreč

POREČ: Uređena pješačka komunikacija u Kalčićevoj ulici