in

Odličan start s novim trenerom: Odbojkašice Poreča “razbile” Novigrađanke

Nakon turbulentnog ljeta i nemalih promjena u klubu protekle subote odbojkašice OK Poreč započele su s prvim službenim natjecanjem u novoj takmičarskoj godini.

Na teren su prve krenule juniorke koje su u sklopu Županijskog prvenstva odigrale utakmicu s vršnjakinjama iz OK Novigrad, te ubilježile prvu pobjedu pod vodstvom novog trenera Cristiana Piazzesea.
Ekipa OK Novigrad krenula je ove godine prvi puta u takmičenje u kategoriji juniorki, tako da za iskusne igračice Poreča nije bilo većih problema, te su utakmicu završile za 50 minuta rezultatom 3:0 (9; 8; 11).

Ekipa OK Poreč nastupila je u sastavu: Momić Erika, Plazinić Helena, Pauletić Larisa, Banko Lea, Vekić Mateja, Brčić Nensi, Boras Nina, Scoria Rebecca, Borštner Lucija.

Sljedeći nastup juniorke Poreča imaju u Pazinu 3.10. (četvrtak), a u Poreču  opet igraju 5.10. (subota) u malom derbiju protiv ekipe OK Funtana/ Vrsar.

Nema više šale: Sud 38-godišnjaka poslao u ZATVOR zbog prometnih prekršaja

Svjetski IT stručnjaci u Poreču na konferenciji NIAGARA 4.0 Delivering IOT o novim rješenjima za industriju zaštite okoliša i pametne gradove