in

OK FUNTANA/VRSAR: Odbojkašice nižu izvrsne rezultate i nadaju se državnom prvenstvu

Djevojčice

Odbojkaški klub Funtana/Vrsar pravi je rasadnik sportskih talenata. Izvrsne rezultate niže već godinama pod vodstvom Abela Zolote koji je najprije bio pomoćni trener, a od 2016. samostalno vodi sve selekcije. Na kraju prošle godine djevojčice i kadetkinje bile su prve u  svojim skupinama ŽL Istarske županije.

Mlađe kadetkinje

Djevojčice, međutim, i u ovoj godini nastavljaju nizati odlične rezultate. Neporažene su cijele sezone. Jučer su odigrale utakmicu protiv Poreča i pobijedile 3:0.

-Istom nastavku sezone nadamo se i s kadetkinjama koje su završile prvi dio sezone neporažene. Nadamo se odlasku na državno prvenstvo. Prošle godine smo trebali ići na državno prvenstvo, ali cure su se vratile iz Beograda sa svjetskog školskog takmičenja – neke zaražene a neke u izolaciji pa nismo mogli ići. Nažalost, jer je ekipa jako dobra, kaže nam tajnica kluba Lorena Bertagia.

Što se tiče 1.B lige zapad za seniorke, ekipa koja igra u pomlađenom sastavu sa samo dvije starije igračice, u samom su vrhu tablice i čvrsto drže svoju poziciju. One su u drugom dijelu sezone odigrale protiv Pule 1:3 i protiv Grobničana 3:0.

Mlade kadetkinje u prvom dijelu upisale su poraze protiv Sv. Lovreča i Poreča bez borbe, jer radi korone nisu mogle doći na utakmice, ali se nadaju nadoknadi u ovom dijelu sezone.

Seniorke

Foto Istarska županija ravnatelji škola

Župan s ravnateljima škola: Ulažemo 120 milijuna kuna u Novigradu, Bujama, Žminju, Puli, Marčani…

ilustracija pixabay tanjur djeca dječje posuđe

S polica povučen set dječjeg posuđa zbog štetne kemikalije