in

Omladinski pogon NK Višnjan 1957 startao s treninzima, održana i radna akcija

Jučer, 25. svibnja, omladinski pogon NK Višnjan 1957 započeo je s treninzima. Bilo je to potpuno novo iskustvo za klub, trenere i igrače, jer su se pridržavali novih puta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanim za treninge i sport na otvorenom, javlja tajnik Antonio Štifanić.

Dok su dečki trenirali, u tijeku je bila još jedna radna akcija. Saniran je shooting box, uređena ograda oko terena, oličene su klupske prostorije, svlačionice, portuni i obavljeni sitni popravci.
Bila je to još jedna u nizu radnih akcija na koju se odazvao veći broj članova udruge pa su radovi tekli predviđenim tokom.

Na travnjaku je bio prisutan i Angelo Mattich, načelnik Općine Višnjan, koji se volonterima zahvalio u svoje osobno ime i u ime Općine.

Potom je nakon obavljenih razgovora i konzultacija s vodstvom kluba razrađen plan potrebitih stvari i aktivnosti za rad udruge.

-Treninzi u omladinskom pogonu trajat će do kraja lipnja za kad je planirano završno druženje uz roštilj, a onda slijedi pauza do kolovoza i ponovnog povratka na sportske terene. U tom periodu nekorištenja terena obavit će se tekuće potrebite stvari i radnje vezane za njegovu kompletnu sanaciju, kaže nam tajnik kluba Štifanić.

VRSAR – Izmijenjene odluke o komunalnoj naknadi i doprinosu kako bi se korona-kriza lakše prebrodila

Bez vode 26. svibnja Stranići i dio Višnjana