in

Ovog vikenda održava se humanitarni teniski turnir Colours of Tennis

Sjeverozapadna Istra ovog listopada živi vrlo aktivnim sportskim životom. Nakon uspješno održanog međunarodnog biciklističkog maratona Istria Granfonda s gotovo 500 sudionika iz 12 država, ovog vikenda je na redu humanitarni teniski turnir parova Colours of Tennis.

Drugo izdanje ovog teniskog turnira, u organizaciji klastera Sjeverozapadne Istre, održat će se 20. listopada na terenima Umag Tennis Academy, a i ove će godine okupiti poznata lica iz poslovnog svijeta, sporta i showbizza. Svoje teniske vještine pokazat će „zlatni“ vaterpolist Dubravko Šimenc, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Dražen Anzulović, bivši nogometaš i hrvatski reprezentativac Silvio Marić, poznati mađioničar Luka Vidović, pjevač Miro Ungar i glumac Petar Ćiritović. Sudjelovat će i brojni predstavnici lokalnih teniskih klubova, a očekuje se velik broj gledatelja i navijača.

Svi će sudionici i posjetitelji imati priliku zaigrati tombolu te uživati u glazbenom nastupu te i tako dati svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji kroz koju će se prikupljati sredstva za kupnju radiološkog uređaja Doma zdravlja u Umagu.

Kotizacije je moguće kupiti online putem web stranice www.istriaexperience.com kao i na sam dan turnira prilikom prijava koje traju od 10.30 do 12 sati, a pobjednike i ove godine očekuju vrijedne nagrade.

Porečke ljepote u novom videu američke novinarke i dvostruke dobitnice Emmyja

Hrvatska prvi put u povijesti predstavljena u prestižnom pariškom muzeju Carrousel du Louvre