in

Pet trkača iz porečkog SRK Running Fox u TOP 10 Hahlići Trailsa

Foto Running Fox

Počela je nova sezona Kvarner Trails utrka koja se sastoji od četiri utrke. To su redom Hahlići, Risnjak, Učka i Malinska trail, a sve se odvija pod motom „samo priroda i trčanje“ što dovoljno govori o prirodnim ljepotama ovih staza.

Foto Ivan Diklić - Running Fox
Foto Ivan Diklić – Running Fox

Prva utrka održana je jučer sa startom i ciljem u Dražicama, a okupila je 270 trkača u dvije utrke. Prva je bila dužine 11 kilometara, a druga 21 kilometar. Obje utrke natjecateljima su ponudile teške i  tehnički zahtjevne staze, ali i predivnu prirodu i krajolike „Grobničkih Alpi“.

Na dužoj utrci nastupilo je petero predstavnika Sportsko rekreacijskog kluba Running Fox i svih petero plasiralo se među prvih 10 mjesta. Ivan Diklić završio je na 4. mjestu (1. mjesto u kategoriji M35), Matija Lisec na petom, Kristijan Radošić na osmom i Maksim Jerman na 10. mjestu (2. mjesto u M35). Osim njih utrku je uspješno završila i Mateja Pančelat zauzevši 8. mjesto (3. mjesto u kategoriji seniorki). Utrku od 11 kilometara istrčali su Martina Kordić, Marina Petretti i Krunoslav Salaj.

Odlična organizacija i priprema staza privlači velik broj trkača iz regije, a dvije staze, Risnjak i Učka, dio su Golden Trail serije što je još jedna potvrda kvalitete.

Rezultati: https://my.raceresult.com/188430/results

Foto Matija Lisec - Running Fox
Foto Matija Lisec – Running Fox

Premijer Plenković u Kijevu kod Volodimira Zelenskog

Foto Grad Poreč - Park prijateljstva u Materadi

Delegacija njemačkog Poinga u službenom posjetu Poreču