in

Plesačice MOT-a u Poreč se vratile s 11 zlata, tri srebra i jednom broncom

Foto Plesni Studio MOT 08

Na Dalmatian dance cupu, održanom proteklog vikenda u Splitu, plesačice Studija za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” iz Poreča predstavile su se s čak 16 raznolikih koreografija u različitim plesnim disciplinama i dobnim kategorijama. U izuzetno jakoj konkurenciji, MOTine su osvojile čak 11 prvih, tri druga, jedno treće mjesto i jedno četvrto mjesto.

Foto Plesni Studio MOT 08
Foto Plesni Studio MOT 08

Na prvo postolje stale su razigrane ”Divasice’‘ s koreografijom “Mambo no 5” , skupina ”Angels” s  koreografijom ”Waves” , te  skupina “Infinity”  s koreografijom “Woman”. Dobitnom kombinacijom pokazala se zajednička koreografija Soldier skupina “Angels i Infinity” , a ”Angelsice i Infinity” zlato su osvojile i s upečatljivom  koreografijom “The greatest Showman”.

I MOTove solistice okitile su se zlatom:  Antonia Sudaš s koreografijom “Bond girl”, Nika Jurišević  s koreografijom “unstoppable”, Lea Šabić  s koreografijom “Surviver” te Petra Belević  s koreografijom “Earn it”.

Zlatom su ovjenčane i MOTove djevojčice : duo Ani Helen Galić i Elena Krajcar – s koreografijom “ Lolipop” te Ria Babahmetović i Viktorija Strnad – s koreografijom “ Sweet child of mine”.

Foto Plesni Studio MOT 08
Foto Plesni Studio MOT 08

Srebrne su u svojim kategorijama bile skupina “Divas” – s koreografijom Rise up, Nika Jurišević – s koreografijom “Because of you” te duo Hana Dujmović i Nika Jerković – s koreografijom “Fight song”. Treće mjesto osvojila je solistica Ena Jerković – s koreografijom “ Ending”, a također sjajno četvrto mjesto u najbrojnijoj disciplini osvojila je Nina Cerin – s koreografijom “ Thule”.

Koreografija skupine “Divas” plasirala se u top pet najboljih izvedbi cijelog dvodnevnog natjecanja  u kategoriji “formation kids”.

Sve koreografije potpisuje voditeljica Chiara Pisak.

Članice i voditeljice Studija zahvaljuju volonterkama: Miji Dogančić, Mateji Pršurić, Hani Čehić i Nikolini Popović koje su kroz dvodnevno natjecanje uz veselu atmosferu djeci  bile od velike pomoći i sjajna podrška. Velika zahvala ide Gradu Poreču, roditeljima koji su bili uz cijeli tim Studija tokom natjecanja, tvrtki T.S. Ljuština prom, ali i donatorima Plinari Baderna, Ugostiteljskom obrtu Fast food KA, restoranu Cotton Club, obrtu Lego lim, te tvrtkama Balteus doo – caffe bar Lamai i Đusto, objavio je plesni studio MOT.

Izvor Policijska uprava istarska

NOVIGRAD: Gostima ukrali dva električna bicikla velike vrijednosti

Foto CMIK Novigrad

SVIBANJ U NOVIGRADSKOM CMIKU: Cabaret „Esprit de Paris“, Brzi i žestoki, Korado Korlević, stand up komedija…