in

Pobjeda porečkih kuglačica za Final Four Champions League

Foto ŽKK Istra Poreč

Porečke kuglačice ostvarile su još jedan vrijedan rezultat koji plijeni pažnju svih ljubitelja sporta. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Champions League u Mađarskoj ostvarile su uvjerljivu pobjedu od 6:2 (3452 : 3454). 

Porečanke su u Győru igrale u sastavu V. Pavlaković, M. Liović, N. Ravnić, K. Zajec, K. OPlanić i M. Nanić. Trenerica Ružica Močibob dala je još priliku da zaigraju mlade nade porečkog kuglanja, sestre Dora i Tea Štetić. Po starom običaju najbolji rezultat su ostvarile Marijana Liović sa 602 čunja i Nataša Ravnić s 596 čunja.

Osim porečke Istre Final four u Grazu koji će se odigrati 1. i 2. travnja u Grazu izborile su ekipe SV Pollwitz koja je bila bolja od riječke Mlake, SKC Victoria Bamberg i Composites Neukirchen.

-Sljedećeg vikenda slijedi nastavak 1. Hrvatske kuglačke lige nakon kraće pauze, a naše cure gostuju u Rijeci protiv istoimene ekipe, gdje će vjerujemo nastaviti s nizom pobjeda s velikim šansama da se pobjedom popnu na drugo mjesto prvenstvene tablice iza ove godine jake ekipe Mlake (Rijeka), poručila je trenerica Ružica Močibob.

Ženski kuglački klub Istra Poreč (ŽKK Istra)

Foto di Gordon Johnson da Pixabay ilustracija mozak psihologija

Tjedan psihologije u Poreču – Donosimo bogat program predavanja i edukacija

Ursula i Amir - Foto Karate klub Finida Poreč

POREČ: Karatisti Ursula Pamić i Amir Rešidović osvojili 3 medalje na Prvenstvu Hrvatske