in

POREČ: Alem Juskoski pobjednik mačevalačkog turnira u Skoplju, Albina Kruhova u Izoli

Foto Mačevalački klub Špada Poreč

U makedonskom glavnome gradu, od 10. do 11. lipnja 2023. godine., održan je 56. međunarodni mačevalački turnir pod nazivom ” Susret solidarnosti”. Hrvatski predstavnik, Alem Juskoski, član porečkog MK Špada, u kategoriji U14, uvjerljivo je osvojio prvo mjesto od ukupno 14 predstavnika Makedonije, Grčke i Kosova.

Foto Mačevalački klub Špada Poreč
Foto Mačevalački klub Špada Poreč

 
Istog je vikenda u Izoli održan “Izola Fencing Tournament 2023” za mlađe dobne skupine. Članica MK Špada, Albina Kruhova, osvojila je prvo mjesto u kategoriji do 12 godina. 
Tara Hodžić dobila je nagradu kao jedina djevojčica u kategoriji do 10 godina koja se natjecala s dječacima, a njezin brat Vito Hodžić zauzeo je 5. mjesto u kategoriji do 14 godina.

Foto Mačevalački klub Špada Poreč
Foto Mačevalački klub Špada Poreč


Za sve članove MK Špada sezona je uspješno završena. Svim članovima posebna čestitka na mnogobrojnim hrvatskim i međunarodnim rezultatima. 
Na jesen, iz kluba pozivaju sve one koji su do sada pratili rezultate mačevalačkog natjecanja da im se priduže, kao i nove članove koji žele osjetiti čari i ljepotu ovog po mnogome specifičnog sporta.
 
Rezultate možete pogledati na: https://mfsm.org.mk/en/

dan grada novigrada 2022

NOVIGRAD poziva: Predložite kandidate za dobitnike gradskih priznanja

Požar vozila na Istarskom ipsilonu - Foto Tanja Kocijančić

Požar vozila na Istarskom ipsilonu. U tijeku je očevid