in

Poreč: Članovi Running Foxa uspješni na brdskoj utrci od grada do Sljemena

U nedjelju, 9. svibnja, u Zagrebu održana je brdska trka Boroša duljine 11,8 km sa startom na Trgu bana Jelačića prema krajnjem cilju – Sljemenu. U sklopu ove rekreacijske utrke održano je i Prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju na kratke staze, a porečki SRK Running Fox imao je pet predstavnika na PH, te ukupno 10 natjecatelja koji su nastupili na ovoj specifičnoj utrci.

Nakon uspješnog PH u polumaratonu u Osijeku klub nastavlja s uspješnim nastupima na Prvenstvima Hrvatske i u ostalim atletskih disciplinama. U ukupnom ekipnom poretku od 22 seniorske ekipe Hrvatske u planinskom trčanju na kratke staze, SRK Running Fox ostvario odlično 11. mjesto. Ekipu su činili Maksimilian Korotaj, Ivan Diklić i Matija Lisec. Ivan Diklić je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo 25. mjesto s vremenom 1:06:15, dok je Matija Lisec bio sjajan 19. s vremenom 1:04:39.

Svi rezultati mogu se pogledati na službenim stranicama Hrvatskog atletskog saveza: https://has.hr/images/stories/HAS/domaca/2021/pojedinacna/PH21_20210509_Zagreb_PH_planinsko.pdf

Bez vode 11. svibnja Varvari

POREČ: Obnova ceste od LaCopa do Parensa odvija se po planu