in

Poreč ima mlade državne prvakinje – Niku Štetić i Ninu Gašparini

Mlade kuglačke kadetkinje Istre iz Poreča nastavile su niz dobrih igara seniorske ekipe. One su zamijenile Natašu Ravnić i Marijanu Liović kao najbolji par u državi, tako da Ženski kuglački klub Istra opet ima “zlatni kuglački par” u kadetskom sastavu. 

U subotu se igralo Državno prvenstvo u parovima za kadetkinje na vrlo teškoj i zahtjevnoj kuglani Pongračeva u Zagrebu. Iz porečkog kluba bila su prijavljena dva para, ali zbog bolesti jedne igračice nastupio je samo jedanr. Par se sastojao od najmlađih članica Nike Štetić i Nine Gašparini. U toj igri Nika je oborila velikih 512 čunja što je i njezin osobni rekord, a isto tako jako dobro ju je pratila i Nina s 488 oberenih čunjeva, također s vlastitim rekordom.

-Curice su tako oborile ukupno 1.000 čunjeva i tako postale državne prvakinje u paru. Drugo mjesto osvojile su kadetkinje Endi – Tekstilca iz Zagreba s 970 oborenih čunjeva, a treće su kadetkinje Amirala, također iz Zagreba, s 957 oborenih čunjeva. Velike čestitke našim prvakinjama, izjavila je ponosna trenerica Ružica Močibob.
Sliedećeg vikenda na istoj kuglani očekuje ih Pojedinačno prvenstvo RH. Želimo im puno uspjeha i lijepe rezultate!

U NOVIGRADU Noć uličnih čarobnjaka u nedjelju

Na snagu stupila zabrana proizvodnje i prodaje jednokratne plastike u EU-u