in

POREČ: Jadran u subotu igra derbi za naslov prvaka

Foto NK Jadran/Šajete

Pred Porečanima predvođenima trenerom Daliborom Šuranom je utakmica koju su svi navijači Jadrana priželjkivali cijele sezone – utakmica protiv direktnog konkurenta za 1. mjesto. U subotu u 18 sati na stadionu Veli Jože Porečanima dolazi prvoplasirana Crikvenica, kojoj pobjedom uzimaju naslov i završavaju utrku koja traje iz kola u kolo od protekle jeseni. 
Utakmica istih protivnika je u 1. dijelu prvenstva završila 1-1, uz izjave iz oba tabora da su najteži protivnici s kojima su se susreli. Šajete Boysi, najvjerniji navijači Jadrana su mobilizirali cijeli grad i stadion Veli Jože će sigurno biti najposjećenije mjesto u Poreču. 

Utakmicu godine najavljuje kapetan Stefan Ilić: “Sutra je utakmica o kojoj potajno sanjamo i razmišljamo već duže vrijeme. Znamo što nam je činiti, osjećamo kako cijeli grad diše i živi za to, naše Šajete su napravile veliku euforiju i bit će nam veliki vjetar u leđa.  Na nama je da im  pobjedom vratimo za veliku potporu u toku cijele sezone i da nakon 15 godina vratimo naslov prvaka 3.HNL u Poreč. Zato pozivam sve Porečane i ljubitelje nogometa da se priključe Šajetama sutra u 17 sati na košarkaškom igralištu i budu naš 12-ti igrač.”

Trener Dalibor Šuran ima priliku postati jedan od rijetkih koji je osvojio naslov 3.HNL kao igrač i kao trener, jer je upravo u sezoni 2005./2006. bio jedan od najbitnijih igrača Jadrana. 

Tribine stadiona Veli Jože će biti zatvorene, pa iz kluba apeliraju sve gledatelje da se pridržavaju epidemioloških mjera i preporuka. 

Zaklada Istra otvorila prijave za Edukacijski ciklus o mjerenju i upravljanju društvenim utjecajem

POREČ: Rezultati Škole nogometa NK Jadran i najava za vikend