in

Poreč kandidiran za domaćina Svjetskog veteranskog prvenstva u hrvanju

Foto Grad Poreč

Predstavnica United World Wrestlinga, Svjetske hrvačke federacije Rodica Maria Yaksi, posjetila je jučer Poreč u sklopu inspekcijskog posjeta temeljem kandidature za domaćinstvo Prvenstva svijeta u hrvanju za veterane.  

Inspektorica, članica biroa United World Wrestlinga u sklopu posjeta obišla je hotele i dvoranu Žatika, u skladu s provjerom kandidature Hrvatskog hrvačkog saveza za organizacijom Prvenstva svijeta za veterane od 8. do 13. listopada 2024. u Poreču.

U sklopu posjeta uz inspektoricu je bio i Tin Bregović, glavni tajnik Hrvatskog hrvačkog saveza, predsjednik Hrvačkog kluba Poreč Darko Kadum, i voditelj trenera u klubu Petar Orlović, te predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković.

U gradskoj vijećnici dobrodošlicu inspektorici Yaksi zaželio je gradonačelnik Loris Peršurić, te je održana kratka prezentacija o Poreču, sportskim kapacitetima i događanjima, a razgovaralo se i o mogućnostima suradnje i dodatnih događanja u sklopu održavanja prvenstva.  Kako je najavila predstavnica Yaksi, rezultati kandidature, bit će poznati ove jeseni, priopćeno je iz Grada Poreča.

Vižinada - Verši na šterni 2021.

VIŽINADA/POREČ: Objavljen popis pjesnika čije će stihovi biti u zbirci VERŠI NA ŠTERNI

Novigrad

NOVIGRAD: Gotova prva faza obnove fekalne, oborinske i vodovodne mreže u starom gradu