in

POREČ: Karate klubu Finida 2 bronce na Prvenstvu Hrvatske u katama

U nedjelju je u organizaciji Hrvatskog karate saveza i tehničkoj organizaciji Primorsko Goranskog karate saveza, u Atletskoj sportskoj dvorani u Rijeci, održano Prvenstvo Hrvatske u katama, pojedinačno i ekipno, za kadete/kinje, juniore/ke i mlađe seniore/ke. Na prvenstvu su nastupili klubovi iz čitave Hrvatske sa svojim najspremnijim katašima, koji su se borili za najvrjednija odličja, odnosno za plasman među najbolje u Hrvatskoj. Konkurencija je u svim kategorijama bila zaista velika.

Natjecatelji Karate kluba Finida iz Poreča na prvenstvu su nastupili pojedinačno i ekipno, te se u konačnici okitili s dvije brončane medalje.
Za 3. mjesta i brončane medalje pobrinuli su se – muški kata tim (kadeti/juniori) u sastavu: Rian Dušan, Galen Oštir i Alan Srdoč, te ženski kata tim (kadetkinje/juniorke) u sastavu: Iva Samovojska, Nika Baf i Emili Jurcan.
U pojedinačnom nastupu, u najjačoj konkurenciji, najbolji rezultat ostvarila je Flavia Paliaga koja je nastupila u dvije uzrasne kategorije (juniorke i mlađe seniorke) gdje je nakon repasaža  za 3.mjesta i brončane medalje, zauzela dva peta mjesta, u obadvije kategorije.
Iva Samovojska je također nastupila u dvije uzrasne kategorije (kadetkinje i juniorke), te zabilježila solidan rezultat – kadetkinje 11 mjesto i juniorke 10. mjesto.
Rian Dušan u kategoriji kadeta nije uspio zabilježiti značajniji rezultat.

KOZLEVAC: Kontroliramo kretanje virusa DR. STOJANOVIĆ: Najviše zaraženih na Pazinštini, problem su obiteljska okupljanja

novac

Pazite da ne ostanete bez novca na bankovnom računu, koriste vrlo drske metode