in

POREČ: KK Spirit domaćin Istarskog cupa u enduranceu. Medalje za Anu Poropat i Tiju Mofardin

Foto Konjički klub Spirit Poreč

Jučer, 27.05.2023. u organizaciji Istarskog konjičkog saveza i Konjičkog kluba Spirit iz Poreča održala se utrka I. kola Istarskog cupa u daljinskom jahanju, popularnom enduranceu. Staza duljine 21km bila je locirana u okolici Poreča i sastojala se od šljunčane, zemljane i asfaltne podloge. Utrka je osim natjecateljskog bila i edukativnog karaktera, pa joj je cilj bio i upoznavanje mladih jahaćih parova s disciplinom daljinskog jahanja. Prijave su bile moguće samo preko istarskih konjičkih klubova.

Foto Konjički klub Spirit Poreč
Foto Konjički klub Spirit Poreč

Na utrci je sudjelovalo dvadesetak jahaćih parova iz 6 istarskih klubova. Od članova KK Spirit nastupile su Ana Poropat na grlu Polet u juniorskoj konkurenciji koja je osvojila 2. mjesto, te Tia Mofardin na grlu Calipso koja je osvojila također 2. mjesto u kadetskoj konkurenciji.

-Koristimo priliku da se zahvalimo konjičkom savezu Istarske županije, Gradu Poreču na čelu s gradonačelnikom Lorisom Peršurićem, Ediju Milokanoviću iz AMK Skok Racinga na ustupanju prostora te svim drugim vrijednim sponzorima i dobrovoljcima koji su pomogli u organizaciji ove manifestacije, poručili su iz kluba Spirit.

Foto Konjički klub Spirit Poreč
Foto Konjički klub Spirit Poreč

Nataša RAvnić - Foto Hrvatski kuglački savez

Porečanka u finalu Svjetskog prvenstva: Kuglačice love zlato, kuglači osvojili broncu

Foto Hrvatski kuglački savez

Medalja stiže i u Poreč: Kuglačice zlatne, kuglači brončani na Svjetskom prvenstvu!