in

POREČ: “Kraljica šoka” u nedjelju protiv Češke, u subotu druženje s navijačima

Foto Hrvatski rukometni savez - Team Croatia during the EHF Euro 2022 qualification match, Ukraine vs Croatia, Raiffeisen Sportpark Graz, Graz, Austria, 20.04.2022, Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija u Poreču se priprema za nadolazeći kvalifikacijski dvoboj za Europsko prvenstvo s Češkom koji je na rasporedu u nedjelju, 24. travnja 2022. godine u 18:00 sati u dvorani Žatika. 

Kao uvertira dvoboju s Češkom, u subotu, 23. travnja 2022. godine, u 12:30 sati održat će se druženje hrvatskih reprezentativki s navijačima na Trgu slobode u Poreču. Događaju će prisustvovati i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, koji će kao i izbornik Nenad Šoštarić te reprezentativke biti na raspolaganju za izjave medijima.

Da bi tribine porečke ljepotice bile što punije, Hrvatski rukometni savez je odredio vrlo popularne cijene karata. One će koštati samo 20 kuna. Bilo bi dobro da požurite s njihovom kupovinom jer će u prodaji biti samo mjesta ispod VIP tribine. Sektori iza golova za sada nisu u prodaji. Karte možete kupiti putem sljedećeg linka: www.ulaznice.hr , a na dan susreta i na blagajni dvorane od 13 sati.

Foto Istarska županija

Istarska županija jedina u Hrvatskoj gradi tri doma za starije osobe

Foto TZ Poreč

Poreč jedan od samo tri gradova kojima je dodijeljen Certifikat „Grad za mlade“