in

POREČ: Kuglačice Istre upisale nove bodove protiv Siska

U subotu su kuglačice porečke Istre ugostile ekipu Siscia iz Siska. Porečanke se nisu dale iznenaditi, već su ozbiljno krenule u samu igru. Takvim pristupom i odgovornošću došlo se do pobjede od 6:2. Istranke su oborile 3.322 čunja, dok su gošće oborile 3.132. Najuspješnija igračica utakmice bila je Valentina Pavlaković s oborenih ogromnih 632 čunja.

Valentina Pavlaković je rezultat postavila u prvom paru i uz Marijanu Liović (551) povele su sa 96 čunja prednosti i omjer u poenima 1:1.
U drugom paru igrale su Maja Nanić (569) i Martina Legović  Matošević (520) koje su također podijelile poene, ali povećale omjer u čunjevima na 123.
U treći krug ušle su Katja Oplanić i Nataša Ravnić koje su s obzirom na rezultat utakmice isto omogućile da u igru uđu i perspektivne kadetkinje Dora i Tea Štetić koje su opravdale svoj nastup. Na kraju je tako rezultat bio 6:2 sa 190 čunja razlike.

U nedjelju su sestre Štetić nastupile na Državnom prvenstvu u disciplini TANDEM u kategoriji juniorki (U23) gdje su također pokazale odličnu igru. Na Državnom je nastupio još jedan tandem u sastavu Natali Mesarić i Barbara Buretić. Oba tandema  dospjela su do četvrtfinala.  

VRSARSKI stolnotenisači na brojnim natjecanjima: Prva mjesta osvojile Ema Brizić i Ana Lukez

TAR: Nove slasne marende u DeguStazioneu