in

POREČ: Medalje za Gresu Ramadani i Petru Belević na Prvenstvu Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

Gresa Ramadani

Proteklog vikenda u Varaždinu je održano 29. ekipno, pojedinačno i višebojsko prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici. Natjecalo se 60-tak gimnastičarki iz 11 hrvatskih klubova (GK Aura, KREG Galatea, KSRG Gazela, KRG Leda, GK Maksimir, KRG Pirueta, KRŠG Rondo, KRG Sirena, GK Vindija, KRG Zagreb i KRSG Poreč).

Poreč su predstavljale dvije gimnastičarke pod vodstvom trenerice Laure Božić i sutkinje Jane Oplanić.  U kategoriji kadetkinja od 22 vježbačice  Gresa Ramadani osvojila je zlato u vježbi s loptom, srebro u vježbi sa čunjevima, 4. mjesto u vježbi s vijačom, 13. mjesto u vježbi s obručem, te je u višeboju osvojila brončanu medalju.

U kategoriji juniorki od 14 vježbačica Petra Belević osvojila je srebro u vježbi s trakom, bronce u vježbama s vijačom i loptom, te 4. mjesto u vježbi sa čunjevima, te je u višeboju osvojila brončanu medalju.

Porečanke nastavljaju sa treninzima jer već idući vikend ih čeka Županijsko prvenstvo koje je ujedno i kvalifikacijsko za Završnicu kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici  u B programu  kojoj će biti domaćini 5. prosinca u sportskoj dvorani Žatika, javila je Ankica Jengić, predsjednica Kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč.

Županijski proračun od 1,62 milijardi kuna na prvom čitanju direktna je posljedica epidemije

Poskupljuje gorivo