in

POREČ: MTB Zimske lige Istre i Kvarnera privukao velik broj biciklista iz tri države

Foto Biciklistički klub Poreč

U nedjelju 29.01.2023. održano je 6. kolo serije MTB ZLIK-a blizu Poreča, na Stanciji Becich.
Utrka u organizaciji Biciklističkog kluba Poreč privukla je najviše biciklista ove zime. Na startu se okupilo čak 165 natjecatelj(ic)a iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Iako hladan, ali prekrasan sunčan dan, privukao je i jako puno gledaoca oko same staze. Za odrasle kategorije bio je predviđen krug od dobra četiri kilometra s nešto asfalta, zatim šumskih staza i dijelova staze San Servolo. Najmlađi (U7) vozili su krug dug 350 metara, dok su ostale dječje kategorije U9 i U11 vozile 200 metara duži krug.

Foto Biciklistički klub Poreč
Foto Biciklistički klub Poreč

Apsolutni pobjednik šeste utrke petnaeste MTB ZLIK sezone je Daniel Pozzecco, ujedno i pobjednik kategorije do 40 godina. U ciljnom sprintu pobijedio je Mihaela Štajnara, pobjednika u kategoriji U30, a Martin Legović, drugoplasirani u kategoriji U30, bio je treći.
Biciklistički klub Poreč uredio je odličnu stazu za natjecatelje te se pobrinuo i za odličnu atmosferu prije, za vrijeme i nakon utrke. Natjecatelji i gledatelji mogli su uživati u dobroj muzici, hrani, piću, kolačima i druženju.

Foto Biciklistički klub Poreč
Foto Biciklistički klub Poreč

Članovi porečkog kluba koji su vozili ovu utrku su Diego Žužić u kategoriji Seniori 19-29 god. (U30M), Denis Terlević u kategoriji Master A 30-39 god. (U40 M) te Albert Kiš u kategoriji Master B 40-49 god. (U50M).
 

Autor: Biciklistički klub Poreč

Foto Fun Istra

U subotu biciklijada i pješačenje u Sv. Lovreču “Đir sv. Blaža”

Foto Grad Poreč

POREČ: Objavljena brošura Proračun u malom za 2023. godinu