in

POREČ: Nina Gašparini i Dora Štetić osvojile pet medalja na Svjetskom prvenstvu

Foto Ženski kuglački klub Poreč

Nina Gašparini i Dora Štetić, članice Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč, vratile su se kućama nakon sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u kuglanju. Prvenstvo je održano u Varaždinu u od 12. do 17.05 2023. godine. Nina je bila članica kadetske reprezentacije, a Dora mlađih juniorki. Reprezentacije su ukupno osvojile 10 medalja.

-U osvajaju tako velikog broja medalji doprinijele su i naše igračice. Nina je osvojila ukupno 4 medalja i to zlatnu u disciplini mix tandem sa Frankom Perkovićem iz Đakova, srebrnu u parovima sa Frankom, srebrnu u kombinaciji kada se zbroje svi njezini postignuti rezultati, te broncu u pojedinačnom. Dora je bila članica mlađe juniorske reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju. Igrala je i disciplinu Tandem gdje ju je jedan jedini čunj odvojio od medalje.Medalje su osvojene zahvaljujući trudu, radu i zalaganjem. Čestitamo našim mladim igračicama i to je dokaz da se u Klubu radi dobro i kvalitetno sa mlađim uzrastima. Ovi rezultati daju nadu da žensko kuglanje u Poreču ima sjajnu budućnost, poručuje trenerica kluba Ružica Močibob.

Od 17.05. u Varaždin je krenula i Nataša Ravnić, isto na Svjetsko prvenstvo koje će trajati do 28.05.2023.

-Nataša je članica seniorske reprezentacije, a veseli i to što je odabrana za kapetanicu reprezentacije. Kao najuspješnija igračica cijelog prvenstva, a i najiskusnija članica s pravom nosi kapetansku traku. Poželimo Nataši i cijeloj reprezentaciji što više dobrih rezultata, a znamo da će se i ona vratiti sa nekoliko medalja u Poreč, poručuje trenerica Močibob.

Luana Poleis by Erik Poleis

POREČ: Na istoj strani(ci) s mladima i Luanom Poleis

Foto Nikola TEsla Rally FB

U Istri opet najtiši „Nikola Tesla EV Rally Croatia 2023” – Možete ih vidjeti u Vrsaru, Grožnjanu, Buzetu…