in

POREČ: NK Jadran nakon zadnje pobjede igra za naslov prvaka

Nogometaši porečkog Jadrana pobjedom u predzadnjem kolu 3.HNL Zapad stigli su na korak do cilja te će o naslovu prvaka odlučivati posljednja utakmica u kojoj na svom Velom Jože dočekuju vodeću Crikvenicu.
subotu, 5. lipnja, u 18 sati trener Dalibor Šuran i njegovi momci će ganjati pobjedu koja im donosi 1. mjesto. 

Danas su pogocima Sumića s 11 m, Ivetića i Ereiza sa 3-0 porazili domaćine NK Nehaj i nastavili svoj niz neporaženosti koji traje od 3.kola proljetnog dijela sezone. Domaćini su se istaknuli sa vrlo malo igre, a puno grubosti, zbog čega su opravdano dobili 2 crvena kartona, a sudac ne bi pogriješio da je isključio još kojeg domaćeg igrača. Jadranaši su pokazali karakter i želju i odnijeli pobjedu kojom drže sve u svojim rukama. 

Trener Šuran nam je prenio dojmove sa utakmice: Iskreno, nisam se nadao tako jakom otporu Senjana. Bilo je dosta njihovih navijača, stalno su bacali petarde i dimne bombe ispred našega vratara, nije bilo baš ugodno. Nema nikakve zamjerke! Njihovi su navijači navijali za svoj klub isto kao što će naši navijači navijati iduće subote za nas! Čestitam svojim dečkima. U prvom poluvremenu nismo bili pravi, ušli smo bojažljivo u utakmicu. U drugom dijelu pokazali smo pravo lice, nametnuli smo ritam i na našu sreću postignuli smo tri pogotka. Mislim da smo u toku cijele sezone zaslužili borbu za 1.mjesto do zadnjeg kola, veselimo se utakmici i vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj!


NEHAJ – JADRAN-POREČ 0:3

Igralište Nehaj. Bez gledatelja.

Sudac: Mladen Komesar (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Sumić (68-11m), 0:2 Ivetić (81), 0:3 Ereiz (90+8)

Žuti kartoni: Brnja, M. Prizmić, L. Hodak, D. Prizmić, Pejanović, Filipović (Nehaj), Ivetić, Perković, Radman (Jadran-Poreč)

Crveni kartoni: M. Prizmić (67, udario protivničkog igrača koji je ležao na podu), T. Lagumdžija (89, drugi žuti karton)

NEHAJ: Herman, Pejanović, Brnja, D. Prizmić, Filipović (73 Biškupović), T. Lagumdžija, M. Hodak (69 Tomac), L. Hodak (81 Papić), Budan, D. Lagumdžija, M. Prizmić

JADRAN-POREČ: Pavlić, Leko, Užila, Maružin (83 Banić), Perković (83 Dujanić), Ivetić (90+5 Tomić), Sumić, Tikjas, Ereiz, Radman, Bernobić

Autor: Nogometni klub Jadran-Poreč

Hrvatska slavi Dan državnosti. Znate li što je bilo na današnji dan 1990. godine?

Poreč se iz Sesveta vraća s dva boda