in

POREČ: NK Jadran u subotu u gostima u Senju

Igrače prve momčadi Jadrana sutra u 18 sati u Senju čeka pretposljednje kolo 3.HNL Zapad protiv NK Nehaj. Utakmica velikog uloga za Porečane kojima pobjeda donosi nastavak borbe za naslov prvaka.
Momčad u ovu, kao i u nekoliko prethodnih utakmica nažalost ulazi bez nekoliko ozljeđenih igrača, pa trener Šuran neće moći računati na Lepinjicu, Šverka, Mofardina i Ilića protiv ekipe sa kojom su  remizirali u prvom dijelu prvenstva u Poreču. Iako im je sreća okrenula leđa po pitanju ozljeda, ekipa će dati maksimum da se borba za naslov odlučuje na stadionu Veli Jože u posljednjem kolu. 

Utakmicu najavljuje Andrea Banić, pouzdani lijevi branič: Iza nas je utakmica sa Krkom u kojoj smo bili bolja momčad svih 90 minuta, a u kojoj nažalost nismo došli do sva 3 boda koja bi nam sigurno dobro došla u borbi za naslov.
U Senju nas čeka teško gostovanje, utakmica koju moramo pobijediti ako želimo ostati u utrci za 1.mjesto za koje sigurno imamo kvalitetu. Iako znamo da neće biti lako, maksimalno smo motivirani i želimo našim navijačima, a i sebi priuštiti utakmicu za prvaka u Poreču, jer mislim da svi to zaslužujemo i dati ćemo maksimum da to postignemo. Nismo imali sreće sa ozljedama u posljednjim tjednima, ali vjerujem da imamo dovoljno kvalitete za postići cilj u subotnjoj utakmici.

Članovima Škole nogometa je preostalo svega nekoliko utakmica do kraja prvenstvenih natjecanja, te će narednog vikenda gostovati u Rijeci i Vinežu, a biti domaćini u Funtani i Poreču.

SUBOTA 29.05.

16:30 – U13C – NK Funtana – NK Moela (Funtana)

NEDJELJA 30.05.

16:00 – U17 – NK Jadran Poreč – NK Zamet (Zelena laguna)
18:00 – U19 – NK Jadran Poreč – NK Zamet (Zelena laguna)

policija mup

U PETAK, 28. svibnja, akcija kontrole alkoholiziranosti vozača

korona covid ilustracija

Stožer – U Istri u petak četiri novozaražena, nastavlja se pad broja osoba u samoizolaciji