in

POREČ: Paula Lončarević, Jakov Igrec i Niko Balenta državni prvaci

U Puli je 28. kolovoza održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne uzraste. Porečke plivačice i plivači imali su još jedan odličan nastup.

U Puli je u organizaciji KDPSR ”POREČ” i uz veliku pomoć Plivačkog kluba ”ARENA” iz Pule održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne uzraste (kadeti, mlađi juniori, juniori, mlađi seniori).
Porečka plivačica Paula Lončarević postala je državna prvakinja u kategoriji juniorki i mlađih seniorki i još jednom dokazala da je među najboljim plivačicama daljinskog plivanja ove sezone.
Kod plivača porečki klub osvojio je još dva naslova državnih prvaka i po jedno drugo i treće mjesto. Jakov Igrec postao je državni prvak u kategoriji mlađih seniora, a Niko Balenta u kategoriji juniora (ujedno mu je taj rezultat donio i drugo mjesto u kategoriji mlađih seniora), dok je Ivan Cetina treći u kategoriji mlađih juniora.
-Utrka se ujedno bodovala i za CRO CUP i možemo konstatirati da porečka muška ekipa nezadrživo juri prema ekipnom prvom mjestu. U preostala tri maratona moralo bi se dogoditi čudo da izgubimo prvo mjesto, najavili su iz Kluba daljinskog plivanja Poreč.

NK Jadran velikom pobjedom otvorio novo prvenstvo

testiranje na koronu

Istra – Deset novozaraženih, neki završili na respiratoru u Rijeci