in

POREČ: Plesni studio MOT uskoro otvara upise u novu sezonu

Voditeljice u MOT-u

Pokret. Mig. Kretnja. Gesta. To znači MOT. A plesni pokret, ritam, glazbu, kreativnost, kazalište, druženje sve to predstavlja Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” Poreč.
Želiš li plesati i pritom se zabaviti? Naučiti nešto novo? Izraziti se pokretom? Tvoja adresa je upravo porečki Mot 08. Plesne radionice otvorene su za djecu već od 3,5 godine! Ali i mame, ma sve žene u najboljim godinama, 30+, dobro ste došle! Prepustite se novoj plesnoj
avanturi uz stručno vodstvo MOT-ovih trenerica.

Plakat MOT – Upisi 2022.

Trenerice Chiara, Aleksandra, Ana i Olga kroz pokret i zabavu kod djece razvijaju koordinaciju, vještine kretanja, potiču maštu i pretvaraju plesnu dvoranu u magičan prostor! Kako i ne bi kad su one:

Chiara Pisak – odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom i plesom počela baviti od sedme godine. U udruzi Mot 08 već je kao srednjoškolka počela raditi kao pomoćna trenerica. Certificirana je instruktorica uz glazbu.

Chiara Pisak
Chiara Pisak

Aleksandra Hodak plesom se bavi od pete godine (folklor, moderan ples, cheerleader.itd). Od 17-e godine radi kao voditeljica i koreografkinja u raznim udrugama, uključujući MOT 08.

Aleksandra Hodak
Aleksandra Hodak


Ana Vukoja: nakon 12 godina treniranja i sama postaje trenerica ritmičke gimnastike. Završila je Kineziološki fakultet u Zagrebu. Trenerica u Poreču i Zagrebu još od srednjoškolskih dana.

Ana Vukoja
Ana Vukoja

Olga Čehić: učiteljica plesa i baleta. Završila Visoku pedagošku koreografsku umjetnost. Plesala u teatru “Musik Hall” Sankt Peterburg. Dugogodišnja učiteljica baleta djece u plesnom studiju Tanca St. Peterburg.

MOT 08 tako postaje sjajan spoj iskustva, znanja, kreative i zabave!
Koliko dobar spoj, pokazuju brojna natjecanja s kojih se MOT-ovke baš uvijek vraćaju s nagradama!
Dakle, vrijeme je za ples! Već sutra! Ali prije, upisi!
MOT-ovci vas čekaju 02.09.2022 od 17.00 do 19.00 h na adresi Studija za izvedbene
umjetnosti “MOTO8”, Karla Huguesa 26/B, Poreč ili im se javi ONLINE
putem linka https://upisi.mot08.hr
Sve informacije se mogu dobiti od predsjednice Udruge; Silvije Szabo Jurišević na broj telefona: 091 206 2922

Požar - Ilustracija Foto DVD Žminj

Tri požara u nedjelju u Istri – Uz jake vatrogasne snage pomažu kanaderi i air traktori

komarac

Akcija protiv komaraca u Funtani