in

POREČ: Prijem za državne prvakinje – kuglačice Niku Štetić i Ninu Gašparini

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković održali su prijem za Niku Štetić i Ninu Gašparini, mlade kuglačice iz Ženskog kuglačkog kluba Istra iz Poreča, te njihovu trenericu Ružicu Močibob, zajedno s predsjednikom kluba Marinom Poropatom.

Beaković, Štetić, Gašparini i Peršurić

Povod za prijem bilo je osvajanje titule državnih prvakinja i to dva puta – Nika Štetić okrunila se titulom državne prvakinje u kategoriji kadetkinja – igračica do 14 godina, a zajedno s Ninom Gašparini, osvojile su i prvo mjesto na državnom prvenstvu u parovima za kadetkinje. Na ovom je potonjem Nika srušila 512 čunjeva, što je i njen osobni rekord, a dobro ju je pratila i Nina s 488 čunjeva i također vlastitim rekordom.

– Vaši nas rezultati nas jako vesele jer na najbolji mogući način promovirate sebe, grad i klub. Vesele nas vaši uspjesi, kojima slijedite kuglačice seniorke. Da bi se ostvarili ti rezultati treba puno odricanja, požrtvovnosti i ljubavi, koju mnogi od nas ne vide. Iza svakog dobrog sportaša stoji dobar trener tako da ovim putem zahvaljujem i vašoj trenerici Ružici Močibob i svima onima koji stoje iza vas, rekao je gradonačelnik.

Trenerica Ružica Močibob zahvalila se na prijemu i kazala kako je ponosna na djevojke kao i na cijeli klub.

Prijemu su nazočile i kolegice, te Nataša Ravnić, višestruka državna, te svjetska prvakinja u kuglanju iz ŽK Istra.

Nika je također pozvana na ogledne pripreme reprezentacije u Otočac, gdje se reprezentacija priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem kolovoza u Sloveniji.

Mjerenje – Na dvije plaže u Poreču i Rovinju more nije izvrsne kvalitete za kupanje

POREČ: Otvoren 61. ANNALE, najstarija hrvatska skupna likovna izložba suvremene umjetnosti