in

POREČ: Seniori i Škola nogometa Jadran nastavili s radom

Prva momčad NK Jadran Poreč predvođena trenerom Daliborom Šuranom i njegovim pomoćnicima Franjom Ereizom i Gverinom Zovićem jučerašnjim prvim treningom u 2021.godina započela je pripreme za proljetni dio sezone u Trećoj HNL Zapad.

Nova lica u porečkoj svlačionici su mladi Mate Ivetić koji je stigao iz NK Pazinka i David Ereiz iz Hrvatskog Dragovoljca, a trener Šuran vjeruje da će obojica vrlo brzo uklopiti u okruženje puno mladih igrača i biti pojačanja u utrci za naslov prvaka koju če započeti 06.ožujka gostovanjem kod NK Naprijed Hreljin.

U uvodnim tjednima priprema Porečane očekuje nekoliko prijateljskih utakmicama u kojima će brusiti formu, a prva utakmica je već u subotu 06.02. protiv NK Uljanik Pula, a nakon toga će protivnici biti juniori Rijeke 10.02, juniori pulskog prvoligaša 13.02, NK Buje 17.02, NK Jarun 20.02 i NK Opatija 24.2. dok je još uvijek nepoznat protivnik za “generalku” 27.02.

Klupska Škola nogometa je također započela sa radom nakon puna dva mjeseca pauze. Gotovo svih 250 mladih nogometaša odazvalo se prvim treninzima i nadaju se nastavku natjecanja sredinom ožujka.

NOVIGRAD: Atelier Agata obilježava Dane Agate

HAK: Magla u unutrašnjosti, moguća i poledica