in

POREČ: Srebro za Tiju Mofardin i Shilu na Croatia cupu u daljinskom jahanju

Foto KK Spirit Poreč

Jučer, 3. lipnja, u organizaciji Konjičkog kluba Challenge iz Repinca održala se utrka IV. kola Croatia cupa u daljinskom jahanju – enduranceu. Staza je bila iznimno teška zbog lošeg terena i vremenskih uvjeta, što dokazuje velik broj odustajanja i izgubljenih potkova. Znakovite su bile riječi predsjednika Hrvatskog konjičkog saveza Branka Kovačića koji je izjavio: “Danas su svi koji su završili utrku u jednu ruku pobjednici”.

Foto KK Spirit Poreč
Foto KK Spirit Poreč

Na utrci je sudjelovalo četrdesetak jahaćih parova iz Hrvatske i Slovenije. Od članova KK Spirit Poreč nastupile su i uspješno završile utrku Anna Poropat na grlu Polet u juniorskoj konkurenciji na 44km osvojivši 9. mjesto, te Tia Mofardin na grlu Shila osvojivši 2. mjesto🥈također u juniorskoj konkurenciji na 84km.

-Iza nas je iznimno uspješna polusezona nakon koje Tia Mofardin zauzima 1. mjesto u kategoriji juniora. Slijede nam pripreme za prvenstvo Hrvatske i V. kolo Croatia cupa koje će se održati u Čazmi 24.06.2023. u organizaciji KK Husar, javili su iz Spirita.

policija traka mjesto nesreće

Strašna nesreća u Istri kod Baderne: Skupocjeni auto u potpunosti izgorio

Foto BK Špadići Poreč

POREČ: Povijesni uspjeh Boćarskog kluba Špadići – Postali prvaci Istarske lige A