in

POREČ: Uspješno održan 1. Jadran Spring Cup 2022. – Najbolja momčad Jadran Plavi

Foto NK Jadran

Protekle subote održano je prvo izdanje Jadran Spring Cupa 2022., međunarodnog nogometnog turnira za mlade nogometaše do 11 godina. U organizaciji NK Jadran Poreč i u suradnji s Gradom Poreč, Sportskom zajednicom i Turističkom zajednicom na novom terenu porečkog nogometnog kampa natjecalo se 8 momčadi i gotovo 160 igrača. Uz 3 ekipe domaćina, u cjelodnevnom natjecanju sudjelovale su ekipe NK Istra Tar, NK Buzet, NK Pazinka Pazin, NK Jadran Dekani (Slovenija) i A.S.D San Luigi (Italija). 

Foto Nk Jadran - turnir
Foto Nk Jadran – turnir

Turnir je osvojila momčad NK Jadran Plavi, ispred drugoplasiranih A.S.D San Luigi, NK Pazinka Pazin i NK Jadran Dekani. Ponajbolji pojedinci turnira bili su Rene Circota (najbolji igrač – NK Jadran Poreč), Federico Marchesich (najbolji golman – A.S.D San Luigi) i Tomas Vivoda (najbolji strijelac – NK Jadran Dekani), a svi sudionici su primili medalje za sudjelovanje i malu uspomenu na prvo izdanje turnira kojem je cilj postati tradicionalna manifestacija u našem Gradu. 

Foto NK Jadran - turnir
Foto NK Jadran – turnir

Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji, trenerima Škole nogometa koji su fenomenalno sudili sve utakmice i već sada kreću u planiranje Jadran Spring Cupa 2023., priopćeno je iz kluba.

Foto NK Jadran - turnir
Foto NK Jadran – turnir

POREČ: Juniori kluba Zubatac najbolji na Kupu općine Piran

Poreč: USLUGA obilježila Dan planeta Zemlje – Eko akcija, edukacija mališana, novi punktovi za informiranje