in

POREČ: Veliki europski uspjeh bodybuilderice Larise Glavina

Beaković, Glavina, Jakovčić i Peršurić - Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je jučer mladoj porečkoj bodybuilderici Larisi Glavini iz Bodybuilding kluba „Veli Jože“ Poreč koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Španjolskoj okrunjena vrijednim priznanjima. Glavina je ostvarila najveći juniorski uspjeh u klupskoj povijesti osvojivši brončanu medalju u disciplini bodyfitness, dok je u istoj disciplini u seniorskoj konkurenciji zauzela osmo mjesto. Natjecanje se održalo u španjolskom ljetovalištu Santa Susanna nedaleko Barcelone, a Larisa je na ovom europskom prvenstvu osvojila jedino odličje od svih hrvatskih natjecatelja. 

Iz BBK „Veli Jože“ nastupila je još i Maja Baričević koja je u seniorskoj konkurenciji zajedno s Dariom Stankovićem iz Požege zauzela peto mjesto u mješovitim parovima. Glavina i Baričević su time uspješno zaključile vrlo intenzivan period nastup u kojem su od prvenstva Hrvatske do Europskog prvenstva ostvarile vrlo značajne rezultate.

Čestitkama na jučerašnjem susretu pridružili su se i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković, te predsjednik BBK „Veli Jože“ Dalibor Jakovčić, objavio je Grad Poreč. 

ISTRA: Muškarac i žena kamenjem gađali barku, a onda i fizički napali bračni par

Foto Tanja Kocijančić

Festival rukometa: Poreč spreman za 10. izdanje uz besplatan ulaz na utakmice najboljih hrvatskih klubova!