in

POREČ/VRSAR: Petra Belević i Gresa Ramadani ovjenčane medaljama na Prvenstvu Hrvatske

Petra i Gresa - Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč

U subotu i nedjelju u Vrsaru je održano 31. Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici gdje se natjecalo 65 gimnastičarki iz 10 hrvatskih klubova. U kategoriji juniorki od 23 gimnastičarke natjecale su se dvije Porečanke pod vodstvom trenerice i koreografkinje Laure Božić i Natalije Tvrtković, te sutkinje Ane Vukoje

Foto Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč
Foto Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč

Petra Belević osvojila je 1. mjesto u vježbi s loptom, 2. mjesto u vježbi sa obručem, 6. mjesto u vježbi u trakom, te 23. mjesto u vježbi s čunjevima. Gresa Ramadani je osvojila 3. mjesto u vježbi sa loptom, 4. mjesto u vježbi sa trakom, 11. mjesto u vježbi s obručem te 13. mjesto u vježbi sa čunjevima.

Ekipno su Petra i Gresa osvojile 3. mjesto. Porečanke nastavljaju natjecateljsku sezonu. Petra Belević se priprema za Europsko prvenstvo koje će se održati u lipnju u Tel Avivu, a ostale porečke natjecateljice se pripremaju za Županijsko prvenstvo koje ih čeka već ovoga vikenda, a ujedno je i kvalifikacijsko za Završnicu kupa Hrvatske B programa, priopćeno je iz Kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč.

droga policija mup

U Taru i Umagu policija zaplijenila drogu na glazbenim festivalima

Korado Korlević - Foto Adris

Svjetski dan zaštite okoliša u Poreču s Koradom Korlevićem