in

POREČ: Ženska košarkaška reprezentacija dvaput pregazila Crnu Goru

Ženska košarkaška reprezentacija u porečkoj dvorani Finida

Ženska seniorska reprezentacija Hrvatske nalazi se na najvažnijim pripremama u posljednjih šest godina – onima za Europsko prvenstvo koje će se od 17. do 27. lipnja igrati u Francuskoj i Španjolskoj. Djevojke su već završile prvi i osnovni ciklus priprema u Svetom Martinu na Muri te sada vrijedno treniraju u Poreču gdje će odigrati i niz prijateljskih utakmica.

Pa su tako djevojke Stipe Bralića jučer u porečkoj školskoj dvorani Finida dvaput pregazile Crnu Goru, reprezentaciju koja također nastupa na skorašnjoj europskoj smotri, ali koja je – i to treba naglasiti – u prvoj utakmici nastupila bez tri najbolje igračice; Jelene DubljevićMarkeishe Gatling Milice Jovanović, pišu Sportske novosti Jutarnjeg lista.

Bralić je protiv Crnogorki krenuo s petorkom koju je predvodila kapetanica Ivana Dojkić, inače Porečanka, a u kojoj su još bile Klaudia PerišaAnaMarija BegićIva Slonjšak Ivana Tikvić.

Značajniju minutažu dobile su još Nina PremasunacLea MiletićKarla ErjavecAndrijana Cvitković Mia Mašić pa se već sad na određeni način nazire kostur za Eurobasket do kojeg – otvaramo s domaćinom Francuskom 17. lipnja – će Hrvatska odigrati još šest pripremnih utakmica. Prvu utakmicu s Crnom Gorom naša je reprezentacija odirala prije dva dana i svladala ih rezultatom 87:43. Potom su odigrale jučer opet s Crnom Gorom i slavile s 67:59.

Nažalost za navijače utakmice u dvorani Finida igraju se bez publike.

Foto Hrvatski košarkaški savez

Djevojke u Poreču

VRSAR: Kreće proljetno izdanje gourmet eventa “Goložece di Orsera”

Ljetni kamp DND

POREČ: Osigurana sredstva za Društvo Naša djeca, Galiju i Udrugu slijepih Istarske županije