in

Porečani izgubili od Zadra u završnici Prvenstva Hrvatske

Mladi rukometaši Poreča poraženi su od momčadi Zadra 1945 33:25 (17:11) u posljednjoj utakmici skupine C. Protivnici su kaznili greške Poreča u prvom dijelu utakmice i taj zaostatak naši igrači nisu uspjeli sustići. Poreč tako sada čeka razigravanje od 9. do 16. mjesta, prvog protivnika se još čeka, a utakmica je na rasporedu sutra u 10:45 sati.

Sam početak utakmice obilježila je igra gol za gol, no nakon šest minuta igre zaredale su se greške u redovima Poreča koje je Zadar dobro kaznio, zaredao četiri uzastopna gola za 10:5. Taj rezultatski zaostatak Poreč je pokušavao smanjiti cijelo prvo poluvrijeme, ali nije sve išlo po planu. Stoga je Zadar na odmor otišao pri 17:11.

U drugom poluvremenu igra Poreča izgledala je nešto bolje, ali i dalje ne dovoljno da bi mogao uloviti priključak. Najmanja razlika koja je bila na semaforu bila je ona pri 20:15 i 25:20. Iako je izgledalo kao da se Poreč probudio, ponovno je u završnici spretniji bio Zadar koji je stigao do uvjerljivog slavlja 33:25.

Kod Poreča je najefikasniji bio Arian Lugar s devet pogodaka, dok je Luka Malinarich zabio jedan manje. Zadar 1945 do slavlja je vodio Lovre Korljan s osam golova.

Završnica PH, skupina C, 3. kolo:
Zadar 1945 – Poreč 33:25 (17:11)

RK Poreč: Krivičić, Stjepić, Popović T., Cvek, Kolar, Muranović, Popović K. 2, Malinarich 8, Lugar 9, Bažon, Knapić. Brkić 4, Pratljačić, Korpar, Peloža, Boka 2

trgovina pexels

Opasnost na policama: Povlači se sve više proizvoda koji sadrže ovaj sastojak

Poreč: Josip Maras objavio monografiju o INTERU, kultnoj diskoteci u Zelenoj laguni