in

Porečani Vladimir Pantović i Vili Pilar opet pobjednici piranskog ribičkog kupa, najjačeg na Jadranu

Foto - Pobjednici kupa u Piranu Vili Pilar i Vladimir Pantović

Ribičko društvo Oradela iz Pirana u Sloveniji organiziralo je proteklog vikenda najjače jadransko natjecanje u ribičiji – 25. po redu Pokal oradela koji je okupio ljubitelje sportskog ribolova u 48 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Crne Gore i Francuske.

Foto Arhiv Vladimira Pantovića
Foto Arhiv Vladimira Pantovića – Pobjeda 5-11-2022

Uz jaku i buru lovili su se uglavnom riboni i orade. Posebno se bodovala orada – po deset bodova za dek a ribon 3 boda po deku. Članovi porečkog kluba Zubatac Vladimir Pantović Panta i Vili Pilar i ove su godine pobijedili – s najvećim ulovom osvojili su ekipno prvo mjesto.

Vili Pilar sveukupno po jakoj buri ulovio je 25 riba (jednu oradu i 24 ribona), dok je Panta ulovio dvije orade i 20 ribona. Sveukupno su imali 12.000 bodova i zasluženo osvojili prvo mjesto.

Pojedinačno Pilar je drugi, a Pantović treći. Bilo je to ukupno peto prvo mjesto za Zubatac, te 15 medalja, što prvih, drugih i trećih mjesta do sada.

-Prijelazni pehar koji smo lani osvojili ponovno smo vratili u naš klub. Da bi ostao trajno kod nas moramo i sljedeće godine biti najbolji i treći put pobijediti, poručio je Pantović.

stop palica auto policija

REKET U POREČU: Prijetio muškarcu i ženi zbog nepostojećeg duga

Ilustracija - Foto Vatrogasci Umag

Požar kamp prikolica u Dajli