in

Porečanka na EUROPSKOM PRVENSTVU – Larisa Pauletić svoje će odbojkaško umijeće pokazati protiv Francuske, Njemačke, Turske…

Europsko odbojkaško prvenstvo U19 igrat će se od 22. do 30. kolovoza ove godine u Osijeku i Zenici, a boje hrvatske reprezentacije branit će i Porečanka Larisa Pauletić, dugogodišnja igračica Odbojkaškog kluba Poreč. Larisa ima 17 godina, a osim nje iz OK Poreč u juniorskoj reprezentaciji je i Puljanka Rebecca Scoria.

Larisa igra dijagonalu i pohađa jezičnu gimnaziju u Poreču.
Što očekuje od EP?
– Moja očekivanja od ovog prvenstva su velika, vjerujem u ekipu, u sve svoje suigračice. Ove su nam pripreme bila velika prilika i mogućnost da se više zbližimo kao ekipa te upoznamo vlastite mane i vrline uz pomoć vrhunskog staffa, koji je uz nas u svakom trenutku.
Smatram da je svaka igračica ekipe spremna dati zadnju kap znoja za osvajanje medalje i daljnji prolazak na Svjetsko prvenstvo, optimistična je Larisa.

Larisa igra već deset godina odbojku. Sad je već šesti put pozvana u juniorsku reprezentaciju, a prvi put će igrati Europsko prvenstvo. Zapravo, to joj je prvo tako veliko natjecanje uopće, pa nam kaže da je jako uzbuđena. Trenutno se pripremaju u Osijeku, atmosfera je dobra, djevojke funkcioniraju dobro kao tim na terenu pa se Larisa nada medalji.

Porečanka na EUROPSKOM PRVENSTVU – Larisa Pauletić svoje će odbojkaško umijeće pokazati protiv Francuske, Njemačke, Turske...

Raspored svih susreta Europskog U19 prvenstva, koje će se održati od 22. do 30. kolovoza ove godine u Osijeku i Zenici, objavljen je na službenim stranicama CEV-a.

Juniorke Hrvatske svoj će put započeti u Osijeku, utakmicom protiv reprezentacije Francuske, 22. kolovoza u 17:30. Upravo će mlade Hrvatice otvoriti ovo Europsko prvenstvo.

Nakon toga na redu su susreti s reprezentacijama Njemačke, Turske, Bugarske i Rusije, uz samo dan odmora.

Hrvatska – Francuska 22.8.2020. u 17:30

Hrvatska – Njemačka 23.8.2020. u 17:30

Hrvatska – Turska 24.8.2020. u 17:30

Hrvatska – Bugarska 26.8.2020. u 17:30

Hrvatska – Rusija 27.8.2020. u 17:30

Dvije najbolje ekipe iz svake skupine borbu za medalju nastavljaju u Zenici, dok će trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe, svoje klasifikacijske susrete od 5. do 8. mjesta, igrati u Osijeku.

Utakmice će biti bez gledatelja, ve zbog aktualne situacije s koronavirusom.

No, iako se još ne zna hoće li se utakmice prikazivati na televiziji ili online, navijat ćemo za mladu Porečanku i ostale djevojke te poželjeti im odličan plasman.

POREČ/VRSAR - Priznanja stolnoteniskog saveza Dori Popec i Miroslavu Šušljiku

POREČ/VRSAR – Priznanja stolnoteniskog saveza Dori Popec i Miroslavu Šušljiku

PAZIN: Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu, unatoč pandemiji, ne posustaje - Prijavite se!

PAZIN: Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu, unatoč pandemiji, ne posustaje – Prijavite se!