in

Porečanke pobjedom protiv OK Funtana/Vrsar osigurale prvo mjesto

Utakmicom protiv ekipe OK Funtana/Vrsar, koja je odigrana protekle subote u dvorani Intersport centra u Zelenoj laguni, igračice OK Poreč zaključile su prvi dio juniorskog prvenstva Istarske županije osvojivši prvo mjesto.

Utakmicu odigranu tijekom tjedna u Pazinu porečke su odbojkašice pomalo nesretno izgubile od ekipe OK Pazin 3:2 (25; -11; -15; 14; 11), ali su zato u direktnom susretu za pobjednika skupine pobijedile ekipu iz Funtane i Vrsara 3:1 (19; -18; 21; 16) nakon nadasve uzbudljive i interesantne igre, koja je potrajala gotovo dva sata (101 minutu).

Ovim rezultatom Porečanke su osvojile prvo mjesto u skupini sjever s osvojenih 7 bodova, dok su odbojkašice OK Funtana/Vrsar sa 6 bodova osigurale drugo mjesto.

Time su u konkurenciji OK Novigrad, OK Pazin, OK Funtana/Vrsar Porečanke osigurale nastup na finalnom turniru za najbolju juniorsku ekipu Istarske županije koji će se odigrati sljedeće srijede u Puli, a na kojem će nastupiti ekipe OK Pula, OK Veli vrh, OK Funtana/Vrsar i OK Poreč.

Ekipa OK Funtana/Vrsar nastupila je u sastavu: Deak,  Corazza, Ligović, Brečević, Štifanić, Popec, Mišić, Borovac, trener Zolota Abdel.
OK Poreč: Boras Nina, Čatlak Daria, Brajković Deni, Vekić Mateja, Poropat Ema, Pauletić Larisa, Plazinić Helena, Brčić Nensi, Borštner Lucija, Momić Erika, Banko Lea, trener Piazzese Cristian.

NOVIGRAD se pobratimio s Francuzima i Talijanima – Anteo Milos: “Europsko jedinstvo bez granica je put bez alternative”

POREČKA BALINJERADA: Adrenalinska uzbuđenja za kraj Sportfesta