in

Porečka Finida šesti put ima prvake Hrvatske

Foto Karate klub Finida Poreč

U subotu je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore, mlađe seniore te za veterane, pojedinačno i ekipno. Na Prvenstvu su nastupili najbolji kataši iz 27 klubova Hrvatske koji su se borili u pojedinačnim i ekipnim kategorijama, osim za naslove prvaka Hrvatske i za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati (od 04.02.-06.02.2022. godine) u Češkoj.

Karate klub Finida iz Poreča nastupio je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji sa svojim katašima, koji su odradili odličan posao osvojivši ukupno pet medalja: 3 zlatne i 2 brončane.

Zahvaljujući njima porečka Finida se još jednu godinu za redom smjestila u sam vrh, u ukupnom poretku klubova po uspješnosti.

Flavia Paliaga je odličnim nastupima u kategoriji juniorki pojedinačno uspjela osvojiti 3. mjesto i brončanu medalju, dok je u ekipnom nastupu (kadetkinje/juniorke – kate ekipno), s članicama Karate kluba Sljeme, postala prvakinja Hrvatske.

Ekipa veterana Karate kluba Finida u sastavu: Josip Leutar, Marko Paliaga i Amir Rešidović su po šesti put postali prvaci Hrvatske u kategoriji +35 godina, te u kategoriji +50 godina također zauzeli 1. mjesto.

U kategoriji veterani pojedinačno +50 godina Amir Rešidović je pokazao odličnu formu te osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju.

Amir je nastupio i u kategoriji veterana pojedinačno +35 godina gdje se uspio izboriti za 3. mjesto i brončanu medalju.

Dobar rezultat ostvarila je i Iva Samovojska u kategorijama kadetkinja i juniorki, plasiravši se među prvi deset.

novigrad cittanova

NOVIGRAD planira prodati nekretnine kako bi mogao urediti izložbeni prostor ribarske baštine

maske maskice korona covid

Utorak u Istri: Malo novozaraženih, sve više hospitaliziranih