in

Porečke odbojkašice poražene u Dubrovniku

U Dubrovniku je 6. veljače odigrano 14. kolo superligaškog natjecanja između ekipa OK Poreč i ŽOK Dubrovnik u kojem su porečke odbojkašice doživjele novi poraz.

Premda je svaka utakmica ove mlade ekipe u superligaškom natjecanju veliki izazov, nakon solidne igre sa ŽOK-om Osijek i prethodno s HAOK-om Mladost kao prvom ekipom na tablici, očekivalo bi se da će porečke odbojkašice pokazati veću borbenost u igri protiv ekipe ŽOK Dubrovnik u želji da osvoje pokoji set. No, dogodilo se sasvim suprotno.

Za manje od sat vremena ekipa ŽOK Dubrovnik svladala je ekipu OK Poreč u utakmici u kojoj bi se jedino početak 1. seta mogao pozitivno ocijeniti za porečke odbojkašice do rezultata 12:12, nakon čega je ŽOK Dubrovnik dominirao 1. setom. Otvaranje 2. seta donijelo je vodstvo domaćinima od 8:0 koje su porečke odbojkašice uspjele u trenutcima bolje igre sustići do 4 poena zaostatka (13:9) no, uz još par dobivenih poena za OK Poreč, domaćin je i u 2. setu bio bolji rezultatom 25:13, a 3. je set pokazao potpunu dominaciju Dubrovčanki krajnjim rezultatom od 25:7.

Konačan rezultat: ŽOK Dubrovnik – OK Poreč 3:0 (25:16; 25:13; 25:7)

Za OK Poreč su nastupale: Banko Lea, Burilo Leana, Hrvatin Antonija, Curać Doris, Hajmut Patricija, Katalina Ana, Plazanić Helena, Poropat Ema, Rajko Dora, Scoria Rebecca, Vekić Mateja, Verhas Marija. Trener: Dragan Salapura

(OK Poreč)

TAR: DeguStazione ima novu ponudu marendi i produženo radno vrijeme

POREČ: Prikupljeno 67 doza krvi